Våra tjänster

Installation

Vi har ett brinnande intresse för ny teknik och agerar gärna bollplank vid nybygge eller renoveringar. Med kunden i fokus vill vi hjälpa er att utföra era projekt.

Industri & automation

Nyinstallationer, felsökning, energieffektivisering och förbättring. En elanläggning är en färskvara. både säkerhetsmässigt och ekonomiskt. Vill ni ha hjälp tveka inte att kontakta oss!

Data, nätverk & WiFi

Vi utför datanät inom små och medelstora installationer. Med fiberns antågande i svenska hushåll är det fler som behöver support inom hemnätverk t.ex att utöka räckvidden på sitt trådlösa nätverk. Vi arbetar med säkra och beprövade produkter inom nätverk. 

Säkerhet & Brandlarm

Vi utför installationer inom brand & inbrottslarm. Tillsammans med Elektroteam som anläggarfirma har vi utfört auktoriserade brandlarmsanläggningar både till företag och kommuner sedan 2007

Lokalt lager & miljö

Genom att ha ett väl tilltaget lokalt lager har vi oftast produkter hemma om något akut skulle inträffa. Det innebär också en vinst för miljön då vi sparar in på resor och transporter. 

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar gällande elsäkerhet. Tillsammans med Svensk uppdragsutbildning håller vi utbildningar i gällande regelverk. Har du funderingar på vad som gäller för dig och ditt företag?